Bruine Klauwier Lanius cristatus
1e waarneming: 19-01-2014, Netterden
2e waarneming: 25-02-2017, Den Helder

Voorkomen

Broedt van de Ob-rivier in centraal Siberië oost tot Kamtsjatka en zuid tot in Mongolië; de nominaat overwintert in zuidelijk Azië van Pakistan oost tot Thailand.

Opmerkingen

Foto's en Video's
Bruine Klauwier, 19 januari 2014, Netterden Bruine Klauwier, 19 januari 2014, Netterden  Bruine Klauwier, 19 januari 2014, Netterden Bruine Klauwier, 19 januari 2014, Netterden Bruine Klauwier, 25 februari 2017, Den Helder Bruine Klauwier, 25 februari 2017, Den Helder Bruine Klauwier, 25 februari 2017, Den Helder Bruine Klauwier, 25 februari 2017, Den Helder