Zwartkeellijster

Turdus atrogularis
Zwartkeellijster, 13 januari 1996, Den Helder

Broedt in West-Siberië; overwintert van Iran oost tot in Burma.

Eerste Waarneming: 13 januari 1996

Waarnemingsplaats: Den Helder

Vervolgwaarnemingen:

  • 26 januari 2018, Scheemda;
  • 18 februari 2019, Coevorden.