Kleine Topper

Aythya affinis
Kleine Topper, 20 maart 2016, Den Oever

Broedt in Noord-Amerika; overwintert zuidelijk tot Panama, Caribische eilanden en Noord-Venezuela, ook in Hawaï. 

Eerste Waarneming: 26 mei 2002

Waarnemingsplaats: Hoogkerk


Vervolgwaarnemingen:

  • 23 januari 2015, Biddinghuizen;
  • 20 maart 2016, Den Oever;
  • 25 februari 2017, Den Oever