Daurische Klauwier

Lanius isabellinus
Daurische Klauwier, 2 oktober 2011, Texel

Broedt in Mongolië, Noord- en Centraal-China en zuidoostelijk Altai-gebergte in Rusland; overwintert in Zuidwest-Azië, zuidelijk Arabisch schiereiland en tropisch Afrika.

Eerste Waarneming: 2 oktober 2011
Waarnemingsplaats: Texel


Deze waarneming betekende formeel mijn 400e soort!