Bruine Klauwier

Lanius cristatus
Bruine Klauwier, 25 februari 2017, Den Helder

Broedt van de Ob-rivier in centraal Siberië oost tot Kamtsjatka en zuid tot in Mongolië; de nominaat overwintert in zuidelijk Azië van Pakistan oost tot Thailand.

Eerste Waarneming: 19 januari 2014
Waarnemingsplaats: Netterden


Vervolgwaarnemingen:

  • 25 februari 2017, Den Helder